Automate your Marketing
with Womplify




 
.::Our Precious:: Nadiatul Qistina & Muhammad Danish Mirza::.

By: Nadiatul Qistina And Muhammad Danish Mirza

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 10-Aug-2009 08:16 Email | Share | | Bookmark
Backdated Entry-JANUARY - JULY 2009

ber-4
Danish
Danish & Nadiah
View all 10 photos...
Lama giler mommy tak update fp..skang guna fb lagi senang, tapi tu pon mommy tak update sangat....InsyaAllah lepas ni mommy akan cuba update fp selalu & melawat kawan2 yang lain...hehhee...masa january ni mommy baru 6-7 bulan preggy.bawa budak2 jalan-jalan ke genting.

FEBRUARY
kami ikut papa outstation ke Johor & terus jalan-jalan di Singapore.Pergi melawat Taman burung , Singapore Flyer & Sentosa Island.




Friday, 5-Dec-2008 07:18 Email | Share | | Bookmark
i'm back...

Danish melaram baju raya
firstly..sorry to all sebab terlalu lama kami anak beranak menyepikan diri...huhu...
mommy sebenarnya tak berapa sihat...
before raya tu memanglah teramat sibuk dgn bisnes kuih raya , kek & hamper korporat...lepas raya lak mommy 2 minggu takleh nak bangun... pastu on off tak sihat...
banyak gambar2 terperuk dalam kamera & koomputer...
gambar raya???huhu, sedih nya...raya pon takde gambar..papa Nadiah kena keje...uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! dia balik jb jap then balik KL..pastu balik Jb sempat la beraya ala kadar dah balik KL balik...pasal tu la takde gambar raya...nanti bila2 ada masa kami buat photoshoot, mommy boh gambar kat sini yerr...


Wednesday, 10-Sep-2008 05:05 Email | Share | | Bookmark
KUIH RAYA PROMO



Saturday, 9-Aug-2008 05:21 Email | Share | | Bookmark
Bond of Love:: HAPPY BIRTHDAY DADDY!

Bond of LOVE
it's playtime!!!
khusyuknya yayah baca buku!
View all 9 photos...
Nowadays Nadiah & Danish dan boleh geng & ngam.Nadiah pun dah 'kurang' kacau Danish..so selamattt lah seisi umah tu dari dengar sore mommy jerit2 cuma bab2 toys atau apa2 yang Nadiah punya dia memang kedekut ngan adik dia..even adik dia punya pon dia declare ' yayah punya!'. Bila time 'baik hati' dia tu datang baru dia nak share ngan adik & main2 dengan adik.

selalu nadiah & Danish main sama2 dalam playpen ni,Tapi time tido Nadiah yang tido dalam playpen.

Nadiah sekarang ni makin boolat! tiap2 hari dia request makan nasik dengan sup ayam + 3 bungkus roti gardenia inti coklat /stobery.minum susu pon berbotol2..huhu [u]adik Danish plak baru tumbuh 2 batang gigi.skang dah nampak dia selera sket makan.kalau tak keding aje anak mommy nih.. skang pun makin lasak..asyik panjat2 aje kejenya.Apa-apapun mommy senang hati tengok perkembangan mereka berdua ni...

Happy 29th Birthday Daddy!

this year birthday daddy kami tak sempat lagi nak celebrate betul2.mommy just hantar bunga & kek aje kat daddy.mula2 nak dinner somewhere sebab daddy pun still owed mommy dinner masa birthday mommy dulu.tapi keadaan tak mengizinkan dan daddy bz pulak ngan kerja nampaknya kami kena celebrate masa birthday anak2 la..tumpang party derang nanti
apa-apa pun kami anak beranak sentiasa mendoakan yang terbaik untuk daddy & semoga daddy murah rezeki, sentiasa sihat walafiat & semoga semua impian daddy tercapai by 30...amin....


last week kami balik kampung daddy.masa ni musim buah pun dah nak abis.konon2 Nadiah nak pergi kutip buah manggis.tapi posing je lebih...habuk pon tarak


Monday, 28-Jul-2008 04:16 Email | Share | | Bookmark
Nadiah buat apa tuuuuuu?

okey fuan-fuan, mula2 gaul hingga sebati
kemudian masukkan moonsand ke dalam acuan
 
View all 5 photos...
Ni kisah malam tadi.Nadiah balik umah bawak menan baru.cam biasalahkan ini budak memang suka pow mommy dia..Asal keluar jalan2 tu haruslah dia bawak balik apa2 barang.Selalu menan2 dia tak sampai 1 jam dia dah boring terus campak sini sana.macam semalam dia beli superman punya bouncing ball tak sampai 1/2 jam dah hilang.punyalah mommy hangin satu badan sebab ball tu mahal tengok2 dia dah hilangkan...
berbalik pada kisah malam tadi, punyalah Nadiah excited ngan " barang baru" nih sampai2 umah terus ngadap.Punyalah syok dia ngadap sampai kol 1.30 pagi...Mommy sampai dah tahap mengantuk giler tak larat nak bukak mata dah dok melayan dia..last2 paksa gak dia tido suruh sambung esok pagi plak..dia punyalah takmo tido masuk bilik mintak tengok cartoon pulak... ayoyo...ingat demam cartoon dia tu dah kebah sebab minggu sudah dia tengok cartoon sampai kol 4.30 pagi...



Antara gambar yang terlarat mommy amik...punyalah khusyuk mommy soh pandang camera pon tak dengar.



[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net