.::Our Precious:: Nadiatul Qistina & Muhammad Danish Mirza::.

By: Nadiatul Qistina And Muhammad Danish Mirza

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]
Thursday, 19-Oct-2006 01:21 Email | Share | | Bookmark
Chakri & secret Recipe with friends

 
Mommy amat sibuk minggu ni, tak sempat nak update entry baru.gambar-gambar yang ada ni pun ada yang dah basi
Entry di Chakri Palace, KLCC masa berbuka puasa dengan Anna & co dan Raz & co..makan kat sini memang sedap-sedap belaka..savadikarp la pulak

kemudian mommy join daddy berbuka puasa dengan X-NDC di Secret Recipe, One Utama..tak semua dapat hadir kan diri .cuma Anim & kirin, Lia & Azam, Recha & Aiman the london boy yang dapat datang..lama tak jumpa..memang kecoh habih la..

p/s:Dikesempatan ini mommy ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri kepasa semua mommies fp dan semua yang mengenali kami...Semoga bergembira di Aildilfitri..Maaf zahir batin...
maaf kalau mommy tak sempat nak meround semua fp


Friday, 13-Oct-2006 07:22 Email | Share | | Bookmark
TESCO , Mutiara Damansara

 
hehehe..dulu masa dah tinggal area sini, TESCO Mutiara Damansara ni lah tempat lepak kami..tetiap minggu mesti datang sini.waktu tu belom banyak kedai lagi, the curve pon baru nak siap...hari ni tah ape pasal mommy teringin sangat nak makan kupang! so tempat ni aje yang mommy tahu ade jual kupang jadik daddy pon kena la bawak mommy pergi beli kupang
time berbuka tu kami takde choice sgt sbb semua tempat dah penuh, so kami makan dekat Madam Lim's Kitchen.food dia semuanya sedap!walla! harga pon tak mahal...

lepas balik umah tu mommy pon sibuklah mengerjakan kupang tu.mula2 nak masak kari/goreng biasa aje..tapi tiba2 rasa nak makan pedas2 pulak....hasilnya Kupang Goreng Bercili..nyum nyummm...tak sempat pon makan dengan nasi habih licin kena ngap! SEDAPNYA KUPANG!


Wednesday, 11-Oct-2006 06:27 Email | Share | | Bookmark
K.E.R.I.N.D.U.A.N...

 
 
huhuu..mommy tengah bohsan nih..nak ngadap kerja pon macam takde hati...sebenarnya mommy rindu sangat dekat bucuk macin Nadiah...huuu, wondering what she doing rite now...selalu kalau kat umah waktu2 macam ni Nadiah tengah main-main, memanjat, menyepah, melasak dll...walaupun kadang rasa penat sangat melayan kerenah nadiah, tapi mommy rasa terhibur sangat...dengar gelak tawa nadiah, kadang2 tangisan nadiah... .
sambil-sambil tengok gambar Nadiah ni mommy pon try le brush tool yang daddy nadiah donloadkan untuk mommy.dah berzaman ada kat pc ni tapi tak penah try..(bab ni tak kreatif!)sekarang nak edit gambar pon malas..hehehehe..nanti kalau mommy rajin mommy upload gambar nadiah lagi yeh..banyak lagi gambar tak upload..terperap je dalam nbook daddy...sebab MALAS

sekarang nadiah dah sibuk nak belajar berjalan.ada satu hari tu dia main2 dengan kerusi...disebabkan kerusi tu ringan, dengan jayanya dia dapat tolak kerusi tu sambil berjalan... tak sangka betul anak mommy ni makin bijak..ada je akal dia...dalam diam2 main kat hujung umah dah sampai kat hujung pulak...steady aje dia tolak2 kerusi tu...bravo my girl! tak lama lagi nanti mesti nadiah dah boleh jalan ( mommy kena get ready memenatkan diri pulak nihhh ) mesti nadiah tak sabar nak jalan masa raya nanti sekarang pon kalau pimpin sebelah tangan dia tak takut dah..kalau dulu memang gayat habih...


Monday, 9-Oct-2006 04:47 Email | Share | | Bookmark
Playing with rabbit

lil rabbit
Nadiah ni memang tak takut ngan rabbit..selamba aje dia pegang2 rabbit tu..mommy pulak yang geli gelaman


Friday, 6-Oct-2006 02:02 Email | Share | | Bookmark
Aktiviti di hujung minggu

 
sabtu lepas mommy bawak nadiah pergi shopping baju raya kami merayau di Ampang Park & KLCC sementara nak tunggu daddy habih kerja.Mommy memang teringin sangat nak pakaikan baju kurung kat Nadiah...so cari punya cari saiz yang sesuai, jumpa la jugak.theme color kami anak beranak tahun ni adalah PINK kebetulan memang mommy ada sepasang baju baru warna pink, so secara tak langsung la daddy pon kena pakai pink jugak..hehehehe
lepas belikan baju kurung tu, kami meronder kat KLCC pulak memandangkan masih awal...waktu tu Isetan tengah
SALE! yey, memang rambang mata la memilih baju...hasilnya dapatlah dress & cardigan pink yang nadiah pakai masa pergi KL Tower tuh(dah rasmikan dulu) heheheh.mommy belikan jugak kasut raya ( walaupon nadiah takmo pakai kasut tu mommy nak beli jugak sebab kaler dia PINK ) then beli di mothercare jugak.Mommy tak boleh lelama sebab Nadiah dah start tunjuk perasaan dia takmo duduk dalam stroller...selebihnya kami duduk ajelah sebab dah malas nak jalan.then bawa nadiah makan kat kfc

kat sini dia
seronok sakan la sebab boleh terjerit2...huhuu..haru je anak dara soghang nih...habih makan daddy call soh pegi ke gombak .nak balik dah...bulan poser ni kurang seronok nak berjalan sebab kalau penat takleh nak makan or minum...
balik tu nadiah layan push car..bukan reti sangat pon nak main..tapi saja bagi dia test pusing2..yang kelakarnya nadiah tak reti kedepan, tapi asyik reverse aje...dah boring tu kunon mommy nak try pakaikan baju kurung tuh..tapi mood nadiah kurang ceria...gambar semua tak jadik.tu tak masuk dia dok tonggeng2 lagi tuh...

petang dah malas nak layan nadiah, bagi dia
tengok vcd baby einstein : baby mac Donald soghang2.vcd ni dia dah tengok berkali-kali sebab suka sangat.memang best !punyalah ralit dia tengok sampai last2 ngantuk gak then titun...fuh, lega....


[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net