.::Our Precious:: Nadiatul Qistina & Muhammad Danish Mirza::.

By: Nadiatul Qistina And Muhammad Danish Mirza

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  21  >  >>]    [Archive]
Monday, 14-Aug-2006 03:44 Email | Share | | Bookmark
Emil Garden Make Over

Emil garden
ikan owhh ikann...
CLOSE UP
View all 5 photos...
Nama Emil Garden ni sempena nama kekura daddy, Emil..sekarang kura-kura ni dah takde dah..dulu kura-kura ni tinggal kat taman mini kat umah tu...


p/s:takde gambar terbaru Nadiah..Lagipon Nadiah dah tak reti dok diam kalau nak snap gambar dia...gambar yang berjaya disnap semua goyang .. nampak sgt mommy ni tak pro so kena tunggu mood Nadaih ok balik dan sedia berposing untuk tatapan umum


Thursday, 10-Aug-2006 07:10 Email | Share | | Bookmark
Aktiviti Nadiah

 
Aktiviti malam hari sebelum tido.

Punyalah panas cuaca hari tu sampaikan anak mommy sakan berlengging mommy keluarkan sikit je mainan dia ..kalau tak habih satu umah dia sepahkan...paling dia seronok kat umah atok ni ada tangga...pantang sampai kat tepi pintu...sibuk nak turun tangga...macam terrer sangat ye tak


Nadiah merajuk kena marah..tih tih tih


Wednesday, 9-Aug-2006 01:30 Email | Share | | Bookmark
Happy 27th Birthday Dahling!!!

Birthday wish


Dear Nuzul Hayat ( 09-08-2006 )
Today is your birthday- my hubby,my lover and bestfriend...
You're sweet,kind,gentle,passionate,affectionate,and faithfully true,
I could never ask for anything more,because it's you that I adore!

Wishing you the very best WISHES, today and always.

Happy 27th Birthday,sweetheart!!!

Luv,
Your wife, honey, lover & bestfriend forever-Norhayati


Friday, 4-Aug-2006 03:08 Email | Share | | Bookmark
Baby @ work

isk..bz la ..jangan kacau!



kerja..kerja..kerja..pendek kata, selagi belum tutup mata kerja....kerja itukan satu ibadah...


Monday, 31-Jul-2006 09:35 Email | Share | | Bookmark
Aharks..tergediks gedikkksss

 
Mommy takde gambar baru Nadiah..entry ni saja nak hilangkan boring mommy kat opis ni..kerja banyak..bila dok layan-layan bosan ni teringat plak kat Nadiah..saja la mommy boh entry ni.
gambar ni amik masa tengah tukar diaper Nadiah..Nadiah paling seronok time nak tukar pampers..kaki plak tak reti diam...geram mommy dibuatnya..

info tambahan:
Nadiah dah tumbuh gigi!mommy baru noticed ada dua batang gigi bawah baru nak tumbuh..patut la Nadiah menggeget sakit ajee skang ni...Alhamdulillah Nadiah tak demam, cuma yak-yak ceyoi aje...
Semoga anak mommy ni sentiasa sehat2 dan ceria selalu..
http://www.kindergartenmalaysia.com info untuk baby contest.okeh, esok start vote untuk august baby..
(voting date:1st August -31 August 2006)meh la ramai2 kita bagi sokongan kat babies fp nihh:
Syahmi #43
Iskandar #44
Fenriz #45
Nadiah #47
Ryan #48

Good lucks to all contestants!


[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  21  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net