.::Our Precious:: Nadiatul Qistina & Muhammad Danish Mirza::.

By: Nadiatul Qistina And Muhammad Danish Mirza

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  [22]  >  >>]    [Archive]
Sunday, 27-Nov-2005 12:00 Email | Share | | Bookmark
Newborn::Nadiatul Qistina

Less than an hour
Day 1- baru mangun tido..erk control chomey
Day 1- eh..kat mana nih?ramainya orang
View all 9 photos...
Lihat lah dunia, kelahiran seorang puteri yang sangat comey dan amat dinanti-nantikan ..setelah genap 9 bulan 10 hari berada dalam perut mommy ,akhirnya tangisan pertama kedengaran pada jam 00:08 pagi di wad bersalin PPUM. Alhamdulillah,sayalah puteri yang sangat chomey itu .Masa ni daddy belum letak nama lagi..jadik, smer orang yang datang panggil kita baby kecit aje....
First day kita takde aktiviti sangat, tidooo..tidoo...nyusu...tido.kita nak bagi chance kat mommy kita rest.Cian mommy...bersabung nyawa menahan kesakitan semasa kelahiran kita...sayangggg mommy!!!!pengorbanan mommy tak terbalas rasanya, dari seawal bulan pertama mengandung, hinggalah tiba saat-saat melahirkan..sowie eh mommy kalau kita notty sangat,kicking mommy..maklumlah, aktif sangat cam mommy gak, like mother like daughter ...hihi..
erkk..tak lupa gak pada daddy, daddy pon kita cayang..sebab daddy paling setia menemani mommy since mommy admitted.I LoVE both of you sooo much!!!


Nama:Nadiatul Qistina binti Nuzul Hayat
Date Of Birth:26 Nov 2005
Time:00:08 pm
Weight:2.9kg


[<<  <  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  [22]  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net