.::Our Precious:: Nadiatul Qistina & Muhammad Danish Mirza::.

By: Nadiatul Qistina And Muhammad Danish Mirza

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 13-Feb-2008 04:15 Email | Share | | Bookmark

 
saya suka tido
hari-hari saya tido..zzzz


Not much to story abt my kids right now.Nadiah kurang sehat hari ni, selsema .last night she can't sleep well.pity her, srott srett srot sret.this morning pun masa kejut dia bangun,nampak tak larat sangat.luckily no fever.Get well soon yer honey!
Danish pulak macam biasa , always be a good boy anak mommy yang sorang ni memang tak banyak ragam.Thank God! Keje dia minum , tido, minum, tido.....kalau berjaga pun kejap2 je..sempatlah sembang2 dengan dia & agah2 then sambung tido balik.Beza sungguh ngan Nadiah masa dia kecik dulu.magrain dibuatnya mommy.lagi pulak that time first child, takde pengalaman nak handle...




Monday, 4-Feb-2008 03:49 Email | Share | | Bookmark
Little Hero & rock princess

 
 
maa, Danish dah ready nih
View all 16 photos...

Danish dah bersiap nak gi jejalan.we're going to Lost World Of Tambun.Yey!

heheh..konon2 rocks la tuhh..isk selebet la anak mommy nih dressing camtuh.ni smer Paksu Nadiah punya kerja bagi dia pakai cap & tali pinggang besaq tu...anak mommy makin gendut sekarang nih.." lihat perutkuu.."

had fun @ Tambun.
Gambar tak banyak amik sebab masing2 sibuk nak main air pastu plak dok ghisau je nak hangkut kamera gi sana sini.Sampai kat tambun kol 12 tgh camtuh.Nadiah dah tak sabor2 nengok air...dapat je masuk dalam air, punyalah seronok! mommy malas nak mandi sebenarnya...main kat gigi air je Nadiah sakan dok berendam sampai takmo kluar dari situ.then daddy ajak naik atas plak main tube rider.Dah 3 jam berendam Nadiah dok ketaq2 ajak keluar.dah kecut jari kaki ngan tangan dia.muka pon dah penat sangat ...pastu lepak kat hot spring plak.Dah salin2 baju tu ingat nak naik ride, tapi hujan lebat giler...mommy pon tak sempat nak naik dragon flights & giddy galleon.dah tak larat!Kira best sungguh la hari tu kami spent time sekeluarga..Danish kecit lagi, jadik tukang tengok je lah..


Monday, 21-Jan-2008 03:50 Email | Share | | Bookmark
Sister & Brother

hi, saya Danish
umur saya 1 bulan 2 minggu
saya seronok tinggal dekat umah tok
View all 14 photos...
Nothing much to share here.Mommy dah balik ke KL but sadly prince Danish & princess Nadiah still @ tok's place.Sekarang ni mommy ikut daddy outstation ( bagi chance ler kami nak honeymoon lagik eventho sebenarnya tak seronok pon ikut daddy sebab daddy kena kerja tapi mommmy kena tinggal ) CNY nanti baru mommy & daddy jemput Nadiah & Danish balik KL.
Here some pics of Nadiah & Danish..after this maybe lambat la baru update gambar2 sebab kami baru sahaja kehilangan kamera.few weeks ago cermin kereta daddy kena pecah masa kejadian tu daddy gi makan kat kunang-kunang dengan Nadiah .Mommy memang dah selamat kat johor waktu tu.Sebab hari hujan so daddy tinggal je beg camera tu dalam keter, lagipon nak makan kejap je kan....tak sangka plak nak jadik tragedi... Itu perampok sudah angkut dua2 kamera kami.jadi skang memang takde la gambor until we get the new one... benda dah nak jadik kan...so guys out there, jangan la sesekali tinggal barang berharga dalam keter biar sekejap pon.kalau boleh angkut jugak atau simpan dalam boot sebab kita tak tahu dalam sekelip mata tu macam2 boleh jadik....



mommy dah seminggu tak jumpa Nadiah..huu, rindu giler..cuma dapat dengar suara dia je kat telefon..Nadiah sihat, baby Danish pun sihat.Cuma la ni mommy demam sket + batuk + selsema...lambatnya nak tunggu weekend nak jumpa anak-anak...


Saturday, 8-Dec-2007 20:21 Email | Share | | Bookmark
welcome to the world!

 
 
 
View all 6 photos...
alhamdulillah,mommy dh selamat lahirkan adik nadiah, 8 dis jam 11:26 mlm sabtu di hospital selayang.baby boy berat 3.7kg.
terima ksih kpd semua yg mendoakan mommy.




Sunday, 25-Nov-2007 18:25 Email | Share | | Bookmark
Happy 2nd Birthday , Butterfly Kisses...

 
 
cheezzzz
View all 38 photos...


Nadiah dearie,

yey!today is your birthday. And for that, mommy have a special chocolate cake for you! Like or not?Mestilah suka kan sampai comot2 anak mommy nih makan

wishing you many happy returns, may you have lots of wonderful Flydays, lots and lots of fun, everlasting happiness and abundant wealth! and always make mommy & daddy proud okeh! Waaa, sounds a bit like a CNY greeting, but it works for birthdays oso rite? nyeh nyeh nyeh
Happy Birthday, my dear!
Hugs & Kisses, and Best Wishes from mommy & daddy!



There's two things I know for sure
She was sent here from heaven
And she's daddy's little girl
As I drop to my knees by her bed at night
And I thank God for all of the joy in my life
Oh, but most all for...

[Chorus]
Butterfly kisses after bed time prayer
Sticking little white flowers all up in her hair
Walk beside the pony daddy; its my first ride
I know the cake looks funny daddy
But I sure tried
Oh with all that I've done wrong
I must have done something right
To deserve a hug every morning
And butterfly kisses at night

Sweet two today
She's looking like her mama a little more everyday
One part woman; the other part girl
To perfume and make up
From ribbons and curls
Trying her wings out in a great big world
But I remember...

[Chorus]
Butterfly kisses after bed time prayer
Sticking little white flowers all up in her hair
You know how much I love you daddy
But if you don't mind
I'm only gonna kiss you on the cheek this time
Oh with all that I've done wrong
I must have done something right
To deserve her love every morning
And butterfly kisses at night

All the precious time
Oh, like the wind the years go by
Precious butterfly
Spread your wings and fly

[Chorus]
Butterfly kisses with her mama there
Sticking little white flowers all up in her hair
Walk me down the aisle daddy; it's just about time
Does my birthday gown look pretty daddy?
Daddy don't cry
Oh with all that I've done wrong
I must have done something right
To deserve her love every morning
And butterfly kisses

I couldn't ask God for more
Man, this is what love is
I know I've gotta let her go
But I'll always remember
Every hug in the morning
And butterfly kisses...


[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net