.::Our Precious:: Nadiatul Qistina & Muhammad Danish Mirza::.

By: Nadiatul Qistina And Muhammad Danish Mirza

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]
Monday, 26-Mar-2007 02:59 Email | Share | | Bookmark
Miss Nadiatul Qistina

 



Friday, 16-Mar-2007 04:45 Email | Share | | Bookmark
Jom tengok Wayang

 
 
 

Last night we watched Mukhsin @ GSC Midvalley.Tengok dengan collegues daddy.Actually mommy did'nt have any plan to watch this movie but since daddy asked mommy to come along so y not mommy join kan..tiket free lagik Lagipun dah lama jugak tak tengok wayang.as usual this lil gal mestilah ikot serta and nadiah teramatlah behave dalam cinema tu dok enjoy tengok Mukhsin dari awal sampai habihh...langsung tak tido, seronok lagi adelah...


Wednesday, 14-Mar-2007 02:39 Email | Share | | Bookmark
Spring Collection - Konon

Nadiatul Qistina
Hello everyone, we're back!!! at last...
more pics will be uploaded soon...
these pics taken a few days back when we're having our breakfast..kol 11 baru nak carik makan?
tih tih tih...
on the way to NZ curry house tu dekat corner Karak Hiway terpandang lah pemandangan yang indah ni...
bunga-bunga berguguran di tepi jalan..so daddy benti sat , amik kamera and start to snap snap snap..
Skang ni kalo nak amik gambar Nadiah memang payah!!! susah betol nak dok diam cam selalu...
anyway, enjoy the pics...






* credit to daddy .editing using photoshop

mommy very busy at the moment, but mommy will try her best to update this fp okeh!


Tuesday, 16-Jan-2007 05:49 Email | Share | | Bookmark
Nadiatul Qistina's Birthday Bash

mommy & birthday girl
illa & syahmi
julie
View all 33 photos...
Alhamdulillah, selesai sudah majlis harijadi nadiah yang pertama ahad lepas.Terima kasih atas kehadiran kawan-kawan yang sudi memeriahkan majlis kami yang tak seberapa ni..kepada yang tak dapat hadir, InsyaAllah kalau ada rezeki kita jumpa lagi lain tahun ye...
Maaf banyak-banyak kalau ada mana-mana kengkawan yang mommy terlupa atau tertinggal nak jemput.

Mommy seronok sangat dapat jumpa fp mommies & babies semua.Thank you very much for the presents!maaf jugak kalau tak terlayan semua -semua...

to all, enjoy the pics! ( gambar lom habih upload sepenuhnya okeh sebab mommy sangat bz sekarang ni!)
lain-lain gambar boleh tengok disini :
http://tazatoza.fotopages.com
http://ameer-isyraf.fotopages.com
http://leezsa.fotopages.com
http://nuryz78.fotopages.com/


Tuesday, 26-Dec-2006 06:51 Email | Share | | Bookmark
Happy 4th Anniversary to mommy & Daddy!

As you stroll together down the pathway of life, May love and joy continue to brighten each day you share!Happy 4th Anniversary Mommy & Daddy!


The story begins....
1997: Mommy & Daddy met while studying at UTM.They became best friend and knoe each other better .
1998: Mommy & Daddy declare as a couple, very very loving couple
1999: Mommy & Daddy tied the knot- " engagement"
2002: Mommy & Daddy decided to get married.
2005: Mommy & Daddy proud to be a parent to lovely Nadiatul Qistina
2006: Mommy, Daddy & Nadiah live happily ever after.............

Luv,
Nadiatul Qistina


[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net