.::Our Precious:: Nadiatul Qistina & Muhammad Danish Mirza::.

By: Nadiatul Qistina And Muhammad Danish Mirza

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]
Friday, 8-Dec-2006 02:00 Email | Share | | Bookmark
i'm a big big girl!

 
 

Birthday girl

* first celebration @ Asiari Restaurant.

* 2nd celebration @ babysitter's ..thanks to Nadiah's ibu for making so many yummylicious foods & thanks to everyone yang datang...( semua tetamu tu kanak-kanak area umah ibu Nadiah)


Wednesday, 6-Dec-2006 02:17 Email | Share | | Bookmark
Paradise in the sky-Part I

cak!hehehehe
Cameron Bharat Tea Plantation
A breathtaking view of Sungai Palas BOH Plantation...
View all 13 photos...


Last week we went to Cameron Highland for holiday and celebrate Nadiah 1st Bufdei.( not really celebrate la sebab nadiah bukan tahu apa pon, soh potong cake pun dia buat derk aje! )
But we really had fun and enjoyed our holiday , still cannot stay longer ,Nadiah dah start sesema..huhu, manyak sejuk 19-21 darjah celcius (sama cam kat Disneyland Hong Kong gak) .
We visited most of the places there - Bharat & BOH tea plantation, strawberry farm, rose valley, butterfly park, cactus valley and pasar malam...sini stoberi fresh2 dan murah2..roses????pon sangat murah!
Nadiah paling suka makan stoberi cicah coklat .they sell 1 stick with 3pcs stoberi with choice- dip into cokelat / honey...minah ni memang suka makan stoberi..selalu mommy beli kat chocz pun dia pulun sorang!
More pics will be updated soon .....



Wednesday, 22-Nov-2006 02:38 Email | Share | | Bookmark
countdown...to 12!

countdown ...1 to 12!
always be daddy's little pwincess


Perkembangan simanja Nadiah...
> berjalan jatuh, tapi masih 'geli' kaki..so lom boleh jalan sepenuhnya laaaa....takpe, slow & steady okeh!
> berdiri tanpa sokongan
> ada 6 batang gigi, 2 bawah, 4 atas
> dah pandai bubye & flying kiss
> kalau nampak handphone, cepat-cepat ambil dan letak di telinga sambil cakap 'ewooo'
> dah pandai sebut mama..papa
> faham bila orang kata 'don't'
> kuat makan! lihatlah perut ku ittewww... hehehe.fav meal bubur + sup sayur + udang + ayam
> suka minum air ribena
> dah mula makan makanan orang besar( sibuk kalau kita makan dia pon nak rasa sama...) dan suap sendiri guna sudu
> kenal gambar meow, fish, robot, tiger-aummm & car
> bila habis minum susu, nadiah tunjuk botol sambil cakap 'bisss'( habis) dan goyangkan botol
> suka menari, dengar muzik rancak akan goyangkan kaki & badan dan hangguk kepala
> suka tengok rancangan hi-5 , music factory, out of the box dll di PHDC
> makin nakal! dan aktif memanjat..kuss semangat kalah budak laki....
> takmo berenggang langsung ngan mommy dia, manja sungguh!!!!
> makin terror cakap 'jerman' ..suka sangat la membebel.....hehehe
dan lagi..lagi..dan lagi.....


Quote:
To everyone, thanks for the wishes..mommy & daddy juga mendoakan yang terbaik untuk Nadiah..


Thursday, 16-Nov-2006 05:44 Email | Share | | Bookmark
Selamat Hari Raya Aidilfitri semua..

Nadiah
3 Of Us
lil' princess
Nadiah & Co wish Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir & Batin.
Hope everyone had a great time celebrating Raya with loved ones and boroi from all the rendang, lemang, ketupat etc.


Lots of Love!!!!!
Nadiah & co



Monday, 13-Nov-2006 05:39 Email | Share | | Bookmark
NO UPDATE!

akhirnya setelah sekian lama mommy sibuk ngan kerja dan macam-macam hal sampai tak sempat nak ngadap pc ni, dapat gak masa nak update sikit.SORRY yek fp ni lama tak ber-update..memang mommy bz to the max! last week pulak kami anak beranak kena sakit mata...huhu...coti lagik...
ni pon mommy sempat jenguk jap fp nih, nak tinggalkan pesanan..InsyaAllah esok lusa mommy update la entry raya yekkkk...
mommy pon tak sempat nak melawat fp mommies yang lain.lepas ni bila keadaan back to normal, mommy akan jenguk jugak kengkawan ye!


[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net