.::Our Precious:: Nadiatul Qistina & Muhammad Danish Mirza::.

By: Nadiatul Qistina And Muhammad Danish Mirza

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 9-Aug-2008 05:21 Email | Share | Bookmark
Bond of Love:: HAPPY BIRTHDAY DADDY!

Bond of LOVE
it's playtime!!!
khusyuknya yayah baca buku!
golek-golek time
Danish with his fav ladybug
ni nyonya jual sayo mana nihhh?
 
amboi nyonya jual sayur tengah posing!
 
Nowadays Nadiah & Danish dan boleh geng & ngam.Nadiah pun dah 'kurang' kacau Danish..so selamattt lah seisi umah tu dari dengar sore mommy jerit2 cuma bab2 toys atau apa2 yang Nadiah punya dia memang kedekut ngan adik dia..even adik dia punya pon dia declare ' yayah punya!'. Bila time 'baik hati' dia tu datang baru dia nak share ngan adik & main2 dengan adik.

selalu nadiah & Danish main sama2 dalam playpen ni,Tapi time tido Nadiah yang tido dalam playpen.

Nadiah sekarang ni makin boolat! tiap2 hari dia request makan nasik dengan sup ayam + 3 bungkus roti gardenia inti coklat /stobery.minum susu pon berbotol2..huhu [u]adik Danish plak baru tumbuh 2 batang gigi.skang dah nampak dia selera sket makan.kalau tak keding aje anak mommy nih.. skang pun makin lasak..asyik panjat2 aje kejenya.Apa-apapun mommy senang hati tengok perkembangan mereka berdua ni...

Happy 29th Birthday Daddy!

this year birthday daddy kami tak sempat lagi nak celebrate betul2.mommy just hantar bunga & kek aje kat daddy.mula2 nak dinner somewhere sebab daddy pun still owed mommy dinner masa birthday mommy dulu.tapi keadaan tak mengizinkan dan daddy bz pulak ngan kerja nampaknya kami kena celebrate masa birthday anak2 la..tumpang party derang nanti
apa-apa pun kami anak beranak sentiasa mendoakan yang terbaik untuk daddy & semoga daddy murah rezeki, sentiasa sihat walafiat & semoga semua impian daddy tercapai by 30...amin....


last week kami balik kampung daddy.masa ni musim buah pun dah nak abis.konon2 Nadiah nak pergi kutip buah manggis.tapi posing je lebih...habuk pon tarak


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net