.::Our Precious:: Nadiatul Qistina & Muhammad Danish Mirza::.


My name: Nadiatul Qistina And Muhammad Danish Mirza
My Fotopage: http://lovelynadiah.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Canon
Other: Ixus 960IS
Canon
Friends:
Nor Iasyah Maamin
Latest entry:Akhirnya....
Mummy ingat Fotopages dh 'gone'... hari ni try godeh2... dapat pulak Mummy log in FP ni. Inilah permulaan alam siber bg Mummy berkenalan dgn Mommies gojes lain.... Masih kah kau ingat.. Ila-Syami & co., Mai-Syasya & co., Mooon-Isk & co, Kent-Nadiah & co., Ina-Zafri & co. Zully-dhias & co. Elin &co. dan ramai lagi... La ni... anak2 kite semua dah besar2 kan? hihi... :-> 8-) View this Fotopage entry
LyNN MuMMy NiNi
Latest entry:After 3 years.. im back...
hahaha.. gara-gara lupa password.. View this Fotopage entry
HoNey aBi
Latest entry:Cuti-cuti Cameron Highland @ 14th - 16th March 2011
View this Fotopage entry
Zuhairah Lailiyah Ghazali
Latest entry:Bday Month...
starting with bday Mak Ngah, cousin Nadya , Baba & Nur Qaisara Nadya.... ;-) ;-) ;-) View this Fotopage entry
she will turn 4 on coming 20.10.2010
Sy Armin Darwisy n Sy Ainura
Latest entry:Jalan-jalan @Saigon
View this Fotopage entry
depan old post office
Mama Hakimi
Latest entry:my childrens
View this Fotopage entry
Radziah Ahmad
Latest entry:Latest pic of US
dah lama tak update tentang diri aku dlm fotopage...rupanya masih ada yg mengikuti diri ku dan family. Siap tanya nape tak update Fotopage....sorry ye...dah lama tak jenguk FP....asyik kusyuk ngan FB (Facebook). Member tu plak tak pakai FB...so aku taknak kecewakan kawan yg sentiasa mengikuti perkembangan ku so aku Update few pic. So kalau nak add aku kt FB cari aku guna "Azie Rad" @ email alexazie@hotmail.com sure jumpa aku nnt. Blog pun dah slow skang...heheehe. Sorry ye. Nanti aku update. Skang ni sibuk... View this Fotopage entry
PHOTO GUGUSAN
Latest entry:HAFIZ & HIDAYAH... NILAI AREA
View this Fotopage entry
Mohd Taufiq and Nurfahimah Manchester UK
View this Fotopage entry
zully sham
Latest entry:ice breaking!!!!!!
salam semuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...lama sungguh....mama tak updates FP..sawang teruk benorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...ada lagik ka yg mengikuti my FP..hehheh..i miss banyak kawan2 FP nih....lama snagat tak masuk FP kawan2 n especially asma..mummy imman n lana ..from pennag....rindunyaaaaaaaaaaaa actually anak2 dah besar semuanya..ehhehe..hariz dah 6 years, hadif 5 years n nuha dah 2tahun..n insyaallah our fourth dhia will be deliver by 10.8.2010 View this Fotopage entry
Cahayaku Two Erina
Latest entry:WET WORLD & BUKIT CERAKAH
Semperna cuti sekolah...17hb Dec 09 sempatlah effa bawa 2 puteri kesayangan pergi mandi kat wet world....my husband tak ikut..kena kerja....nasib baiklah kak effa join sekali...dgn sepupu-sepupu pun ikut sama...mmg seronok...terutama 2erina.... pada pukul 2Ptg...kita org sempat lagi jalan2 pergi ker bukit cerakah....sekarang dah tukar nama Tmn Pertanian....kita org masuk rumah salji...kebetulan bln Dec-Feb musim salji..sempatlah posing2 kat rumah salji.... View this Fotopage entry
Moon n Sutan with Isk n Suffiya
Latest entry:me n my kids
View this Fotopage entry
Ibu DinaHariz
Latest entry:3rd day raya..
raya ke-3 baru ktrg balik ke umah tok abah, alor setar.. since da nama pon raya ke-3 kan..so da xde laa edisi anak2 pakai baju2 melayu/kurung bagai kan..kekeke.. raya kali nih mmg sungguh btuah sbb kebetulan abah ada kene sambung keje/ostesen kt alor star..so kebetulan laa jgk umah tok abah kt alo star..so sejarah kali nih..ktrg dpt blk cuti raya selama 8 ari kt umah tok abah since 3rd raya..nyeh3x.. mmg bestt bangettt..nak2 sbb ibu boleh melantak makanan peberettt ibu sepuasssss hati kat alor star... View this Fotopage entry
hantu kak limah
Latest entry:aidilfitri 1430H (2009M) mixed entry on RAYA !!!!
hah....! ! http://norwaninorwi.fotopages.com(norwani) & http://ita-razif.fotopages.com(noradnita).... ni aku dah update dah ni.... !!!! mentang2 la kowang dah UP entry RAYA...kowang Push aku yea.... kowang kan geng FP tegar.... camera canggih2.... harus ler cepat kena update ! cam aku yg low profile ni.... rileks jer... xyah kalut2.... 4tahun skali baru hapdet pon xpa...tetap DIva gaks ! :-D yea....1 syawal, kami beraya d taiping...spt tahun2 sudah.... x yah gaduh2 laki bini nak balik... View this Fotopage entry
..daNi pon sama...sapai x mo turun...
Alia Amelyn
Latest entry:Studio Raya Portraiture 2009
It’s that time of the year again! Salam Ramadhan to my fellow blog readers. It has been almost a week already. Tak terasa kan, begitu cepatnya masa berlalu. Memang dalam banyak-banyak bulan, bulan Ramadhan yang paling dinantikan. Bukan sahaja bulan yang penuh kemuliaan dan juga amal ibadat tapi juga bulan makan! Masa inilah yang cukup menduga kekuatan iman dan nafsu kita bila berbelanja untuk makanan. Biasanya kalau pergi PARAM tu mesti tak kurang dari RM10 untuk satu keluarga, terutamanya bila a... View this Fotopage entry
halimatul liza
Latest entry:Adik Lagi..
Utk Uci.. yg nk tgk pix adik :-D View this Fotopage entry
Ros Ezrina Ahmad Khairi
Latest entry:.:: 1 Syawal 1430H - 2009 ::.
http://imagefra.me/() http://imagefra.me/() http://imagefra.me/() http://imagefra.me/() http://imagefra.me/() View this Fotopage entry
mama adee
Latest entry:Adee n cousin Zhariff
View this Fotopage entry
Wada Musa
Latest entry:Happy 1st birthdhay Eilmi Zikriy Zuladhha
Tanyalah, adakah aku puas melihat Eilmi membesar secepat ni? Oh, dun get enuf time okeh...Cepatnya!!! Tahu-tahu, dia dah besar. Cukup ke kasih sayang aku pada dia? Jangan kasihankan dia kerana aku mengandung lagi sewaktu usianya mencecah 10 bulan. Bukan kerana aku tak sayangkan dia. Jangan kata aku tak sayangkan anak²ku. Sedikitpun aku tak pernah abaikan dia. Aku lihat pembesarannya, sehari demi sehari. Tahu apa yang buat aku lebih bangga? Eilmi dapat ku susukan sepenuhnya tanpa susu formula. Berap... View this Fotopage entry
yatie sarmin
Latest entry:::Aksi2 raya 2008::
Mama tau mmg lah dah terrrlalu lewat tuk mama meng'hapdet' pic2 nih kat sini...tp mama mmg tak phedulik org nak kata apa....yang penting mama bahagia n mama dapat hapdet pic2 we ols nih...espesely pic anak mama... mama syang babah n mierul.... LOL LOL LOL :P :P :P View this Fotopage entry
::mama harus nak enterprem...lawo ke??::
Akma MrsSLuRp
Latest entry:Rindukan kami??
huhuu...ade ke ye yg masih rindukan kami...?? mcm kata lyssa : mama kakak rindu lah sama kwn2 kakak yg dulu2 tuh?? ekekek harus lah kene active balik fp nih kan....sbb from here we ols kenal ramai fp mommies...some still connected to this world ...but some tuh been bz ngn schedule masing2 kan...and since FB famous..i think most of us dah transfer kesana....ekekkek but not me...kdg2 je bleh access thru my mobile...huhuhu...;p View this Fotopage entry
Ibu AZs
Latest entry:lil update!!
kami disini juga http://inaibu2az.blogspot.com ;-) View this Fotopage entry
Sara Aaesha and Mummy
Latest entry:ChomelCraft Giveaway
meh la join.. utk info lebih lanjut sila jenguk http://chomelcraft.blogspot.com View this Fotopage entry
sweet sixsixsix
Latest entry:...the befday girl wish...
(yeahhhhhh... another late entry, so what?! late or never?!! hahaha... enjoy the pics!) my befday used to be second best to hari raya. thou it was not as elaborate, it was a day set aside special just for me. i can still remember when we celebrated http://sweetsixsixsix.fotopages.com/?entry=976949(my BIG three-oh befday) in genting highland 2 years back. it really was nothing spectacular but to me, it was the best befday i ever had. especially when mak surprised me with the http://sweet-sixsixsix.blogspo... View this Fotopage entry
Nor Sharizad Zainal Abidin
Latest entry:Family Day At Bukit Tinggi
View this Fotopage entry
Lenny Sauji
Latest entry:Aish.... 2 months old..
Yang Aish Zachary is now 2 months old... berat dah naik to 4.45kg.. alhamdulillah.. eventho paed aish kata aish a little bit underweight compared to his length... tapi takper... asalkan aish sihattt... Mummy, daddy, kak long doakan yg terbaik utk aish.... sayanggggg anak mummy!! View this Fotopage entry
sat lg kene cucuk la sayang mummy ni...
Norhaslinda Mahadi
Latest entry:Uniquely "A"...
Want to see how 3 years old boy writing letter 'A'? Look at these pictures below.. It must comes together with sytles and concentration... ;-) This is the result...Not bad,kan? Unique....ngeh..ngeh.. So, jugdes, berapa bintang nak bagi?? :-D View this Fotopage entry
Sharifah Sharliza
Latest entry:Haziq ber Taekwando la plakk..
INi la keja ummi or ayah every Sunday at 4pm kat skul haziq.. kami wajib kena teman smp kelas taekwando ni abeh selama sejam setengah.... lama2 kami yg pandai dok hiak hiak :-D :-D .. haziq suka sgt laa sat sat dia pektis .. hiakk hiaak.. caiyokk semua ada :-D .. kami yg debor bila dpt tau exam taekwando bulan mac nih.. $-) $-) boleh ka haziq pass nih? minta2 dpt tukaq talipinggang kaler kunin plak.. heheh.. View this Fotopage entry
Zubye Rusli
Latest entry:Eyes of Grace new look
I present you the new look of http://eyesofgrace.blogspot.com(Eyes of Grace) blog. Kindly take a tour and have a pleasant journey! :-D :-D oh.. btw, mama ada buat CONTEST best jugak for all the viewers.. view the blog for detail, ya!! Don't miss your chance to win a FREE photoshoot with mama. :-) View this Fotopage entry
Intan Maziah Mohamed Salihin
Latest entry:AidilFitri 2009 - Family Potrait
Salam Aidil Fitri dan Maaf Zahir Batin...:) View this Fotopage entry
Pic from www.zahra-fashion.com
Alesya Azman
HAPPY 3rd BIRTDAY TO WAN IMAN ALESYA WAN AZMAN SAINI :-D BAGI YANG BELUM TAHU, FOTOPAGES NI ADALAH MILIK YAHUDI DAN DIDAFTARKAN DI ISRAEL. MARI LA KITA SAMA-SAMA BOIKOT COMPANY YAHUDI NI..... JOM PINDAH! View this Fotopage entry
She loves stamps n stickers very much..
Norhelda Heliani
Latest entry:SUDAH PINDAH KE http://heldamegat.blogspot.com
Mintak mahap ler...dah lama pindah....lupa nk update alamat.... http://heldamegat.blogspot.com View this Fotopage entry
ashfa mohd ali
Latest entry:Zoo Negara!
View this Fotopage entry
Waznati Lam
Latest entry:Goodbye 2008, Welcome 2009
Missing updating this fotopages... Anyway, my boy and girl going to 4 and 2 next year... A lot of things going to change next year... New career, maybe new office, new house, new maid, new school... 2009 is waiting for another story of my life.... Wishing you guys a best of 2009 ahead! View this Fotopage entry
Fatin insyirah 1 year 8 months
nissa nassa
Latest entry:HARI RAYA HAJI
View this Fotopage entry
Maslina Mohd Imran
Latest entry:I'm 3 now...!!!
Happy Birthday my dearie Maya Alysha... You're 3 now... Cepatnyer masa berlalu... Alysha pon dah genap 3 tahun... This year mummy just buy cake & present for the dearie. Tak sempat nak plan to celebrate will all my fp collegues. Mummy toooo busy with my work and prepare to move to new house. Insya Allah another 2 weeks, mummy akan masuk ke rumah baru... All of us soooo excited. Tak sabar sebenarnyer nak move in. First is because my new house dekat sangat ngan my office. It just take 10 minutes. Less than 5... View this Fotopage entry
HASRI and ELLY
Latest entry:::BACKDATED ENTRY - Irfan's 4th Birthday (23.01.2009)
mcm biasa, x ada celebration besar-besaran for the kids' birthdays ;-) so this time, sama jgk...cumanya, since irfan dah masuk tadika this year, mama pun prepare la sket2 utk irfan celebrate birthday ngan kwn2 dia :-) x de apa pun, mama cuma buat choc cake & prepare birthday packs...hias la choc cake tu sket2 apa yg patutkan :P mama amik cuti last friday, so dlm kul 9 am camtu htr la cake & birthday packs semua kat skul irfan ;-) mama dah bgtau ticer yus (cikgu irfan), mama prepare birthday pac... View this Fotopage entry
sesi mkn2 @ RASA, alamanda & posing2...
mai n zaimi
Latest entry:New Link-Combined FP with Hubby
Dear Beloved Friends... FYI, from today onwards, you can view my FP-'Happily Ever After' via my hubby's FP since we've incorporated into 1 FP....kindly view it at http://zaimi79.fotopages.com/ Thanks... View this Fotopage entry
min wan
Latest entry:Our 5th Anniversary Photo Session.
I've been practising taking family photo on our anniversary every year. This year, I thought of having special session as it's our 5th one. So we choose www.eyesofgrace.net(happen to be my senior @ SHAH) for this special moment. Thank you Kak Zubye. Presented 'US' in these photos of luv : View this Fotopage entry
Anas and Amani
Latest entry:Updates??
story? check this -> http://anasamani.blogspot.com/ out! View this Fotopage entry
salma & amani
fadilla ibrahim
Latest entry:My Rabbit wannabe!!!!
View this Fotopage entry
nury yusop
Latest entry:macam2 balqis...
Macam2 la perangai si balqis ni....ni gambr mommy snap masa dia sbuk duk bongkar sana bangkar sini dlm bilik.Conclusionnyer balqis makin lasak & mengada2...entahla if adik dia dah kluar nanti camne pulakla perangai dia.Yang mommy risau takut dia takleh nak terima keadaan jer.Now mommy dah 33weeks next week check-up dah 34weeks lg sbulan lebey jer....berdebar2 jugak hati ni hehehe :-> so far mommy alhamdulilah sihat cuma selalu rasa sakit kat ari-ari....baby pulak still swimming dlm tummy mommy.Have to w... View this Fotopage entry
Ezzac DeTenet
Latest entry:AIDILFITRI 2008 (01 OCTOBER 2008)
Lama nyer tak update FP nih... bukan nyer bizi pon...cuma internet kat opis tak leh nak access...tuh yg bersawang FP nih... arini pon aku curi2 'access' internet kat opis...demi meng'update'kan FP aku nih... So, kat sini aku nak ucapkan SALAM AIDILFITRI untuk semua dari kami sekeluarga...semoga Syawal kali nih lebih bermakna dalam hidup korang... kalau ada salah & silap harap maafkan sepanjang pembabitan kami dengan dunia FP nih... Maaf lah semua..aku tak dapat nak jenguk FP korang s... View this Fotopage entry
aiza zack
Latest entry:makan time!!!!!!!!!
View this Fotopage entry
Ameer Isyraf
Latest entry:Hybernating
Venue:Living Hall, PUJ Photog: Ummi p/s: Sorry for the lack of update. Bukak FB jer skang ni. More pics from my first photoshoot session with my new baby boy in my FB ;-) View this Fotopage entry
nur alesha batrisyia
HAPPY 3rd BIRTHDAY NUR ALESHA BATRISYIA...! View this Fotopage entry
Adam Adnin
Latest entry:Cameron 2008
Actually kami sekeluarga sangat excited bila adik mama yg sorang nih balik ke Malaysia this year..yealah dah 4 thn dia tak balik.last dia balik masa mama kawen on Mac 2004. now mama dah ada Adam & Adnin pun..heheh..mmg rindu sangat! so kira terlepas lah rindu di hati masa dia balik for 2 weeks baru-baru nih. walaupon mmg kejap jerk tapi sangat bermakna lah bagi kami. plan nak pegi cameron ni pun dirancang sbb nak perkenan hajat mak..belum pernah sampai katanya.hehhe..yg pak ngah ni pun sama..last pegi ma... View this Fotopage entry
Daniel and Dania
Latest entry:Daniel's Big 3
Pictures by http://izaown.fotopages.com/?entry=1671940&back=http://izaown.fotopages.com/?page=0#CommentsTop(MyShots )Photography. Thanks to our guests that made it to Daniel's Big 3. Here's the picture http://daniel3bday.myshots.com.my/( gallery) uploaded by Mdm Photographer. View this Fotopage entry
aNNa CM
Latest entry:~master environment 2008~
kawan-kawan weh, actually i dah attach all the photos @ our group. i didnt know that u guys tak dapat the attachment until la kak puteri told me. so if u guys nak tengok, here's the photo for that day and i didnt make superb editing as aku tatau la weh. so sharif @ saiful, kalo korang berdua rajin, edit la erk View this Fotopage entry
Afreena Farisya Afeea Firzana
Latest entry:little update...
walaupun sekadar gambo tp berjaya jugak membersihkan sawang2 spiderman kt sini :ty_ty: View this Fotopage entry
sape jaga sape ni...kak afreena wake up la
Preity Fiedah
Latest entry:Sarawak Regatta 2008 (1-3 August 2008)
waaahhhh cargass gitu mengupdate...Darwisy tengah tido so senanglah nak relax kejap... petang tadi turun ke waterfront nak tgk sarawak regatta ni...hihi last year turun Mama tengah sarat preggy...this year dah berempatlah pulak....kalo nak tau ni event setiap tahun yang kitorang tak akan miss hehe....regatta ni actually lumba perahu yang dibuat kat sungai sarawak tu...nak tahu lebih lanjut sila klik http://www.sarawakregatta.com(Sarawak Regatta) (duta tak bertauliah) Ni antara gambar yang sempat diamb... View this Fotopage entry
yeaahhh merah menang!!!
mommy hafiy
Latest entry:To TOK with LOVE
Senjata nuklear bom atom adalah senjata yang mendapat tenaga dari reaksi nuklear dan mempunyai kuasa pemusnah yang besar - sebiji bom nuklear mampu memusnahkan sebuah bandar. Dalam bidang kimia dan fizik, atom (Bahasa Yunani άτομος atau átomos bermaksud "tak terbahagi") adalah zarah terkecil yang boleh didapati dalam unsur kimia tanpa mengubah sifat-sifat kimianya. Pengeboman atom Hiroshima dan Nagasaki merupakan serangan nuklear yang dikenakan terhadap Empayar Jepun oleh Amerika Syarikat di bawah... View this Fotopage entry
Faznim Adiera
Latest entry:MATSRAH Gathering
Hmm nanti yer gambar and cerita... malas! :P :P (tadi rasanya dah tulis story mory semua.. mana dia hilang ek?? erkk malaslah nak type balik) Ni dah kali kedua tulis cerita pasal event ni.. ishkk hilang lagi.. apasal ek? Hmm... takperlah, citer briefly about the event.. yup it was kind of family gathering - sepupu sepapat semua... at the same time celebrate besday yg April.. and sukaneka... kids and adults.. unfortunately... tak sempat nak games utk dewasa, hujan turun selebat-lebatnya.... i... View this Fotopage entry
yea.. menang!
marsila sulaiman
Latest entry:Summary of my 2 weekends
me and hubby brought syahmi to Tasik Cyberjaya as we both would like to go for morning walk...while Syahmi enjoy his playing time at the big playground there... Then in the afternoon, we brought him to Disney on Ice. Hubby got a cheap ticket for Rink seat... alhamdulillah... tak byk gambar yg dapat di ambil since hubby forgot to charge his flash...huhhuhu...we met Raz & co, Elly & Co and Awin & Co....heheh mcm dtg in a group pulak... sbb duduk kat satu tempat... Syahmi nak pergi school.... View this Fotopage entry
annor asyiek
Latest entry:Puffing Billy...
Huhhuu...dah bersawang fp ni..mommy baru nak upload entry baru...entry pun sebenarnye dah lapok...dah basi...hihihih... :-D takpelah kan...asalkan dapat jadi pengubat rindu family di mesia... ;-) kali ni trip kami ke Puffing Billy..steam train tertua kat sini...mmg rase macam zaman P.Ramlee dulu2... :-> seronok naik train terbukak ni..nampak keindahan ciptaan Tuhan tu terang2 depan mata...tak diselindungi dek dinding keretapi macam yg selalu kite naik kan...trip ni kami pergi 4 family dgn k.fadilah & co, ma... View this Fotopage entry
Edrina Abd Rahman
Latest entry:Ragam anak2
View this Fotopage entry
Hasanul Israf Mohamad Ibrahim
Latest entry:Birthday Atok and Majlis Perkahwinan Redzuan
View this Fotopage entry
ida shah
Latest entry:welcome to our new family members- Muhammad Umar b. Azirul Hafiz
Muhammad Umar ....was born on 8th of february 2008, Friday 6.20pm at Ampang Puteri Specialist Centre with normal delivery- alhamdullilah successfully delivered about after 4 hours in labour room...yg specialnya delivered same day and almost same time with his brother, Aiman Muadz- 11th feb 2005, friday 6.10pm. Muhammad Umar is combination of our beloved prophet Muhammad saw and 2nd caliph Umar Al-khattab. Semoga anak2 mama menjadi anak yg soleh,terbaik adan berakhlak mulia...amin.Anyway, i still dont bel... View this Fotopage entry
mama sara
Latest entry:Ameer today..
Ni adalah gambar terbaru Ameer. Now, Ameer dah mula berdiri dan bertatih di kerusi...walau pun baru mencecah 8 bulan..then, satu lagi dah nampak gigi dua batang kat bawah...heheheh...maju betul anak bujang aku ni...lain pulak ngan kakak dia...haiya....banyak cakap sudah sekarang ni..kenkadang aku panggil dia makcik..bleh pulak dia marah..bukan makciklah...panggil kakak...heheheheh... View this Fotopage entry
juliana asharuddin
Latest entry:Happy 4th Birthday Aina Karmila...sedapnya nama dier!
Walaupon birthday gurl domam..sungguh sungguh dia meniup cake! gegambarans lain as usual @ my flickr! My choice of best shots..ikhlas from my camera semut! LOL Presenting... ustazah alaf baru! hana..jgn mareeeeeeeeeeeeee! LOL LOL Model yg penuh dengan 'air' bukan ayor okeh!..Adam kata nih 'kakida kakak sombong'...haiyoo..mana tak anak cak nih sentapzzzzzzzzzz! Ca...nanti suruh mama hang buat party birthday 'rock' theme okeh..tgk lah Mira..anak hang rock rabak ni hah! ... View this Fotopage entry
Rozita Hanis Jamalludin
Latest entry:Boikot Fotopages
View this Fotopage entry
Ummi Haikal aka Suzi
Latest entry:It is true? Haikal looks like ayah...
Tak adil... tak adil ni... takpelah ummi tak terasa hati pon... ini cubaan kali kedua ummi buat, ummi get this result. 4% looks like ayah. Takpelah, janji haikal tahu ummi & ayah sayang sangat pada haikal. Kasih kami berdua tak pernah terbahagi dua. Semuanya yang kami buat @ lakukan demi untuk Haikal yang dikasihi. View this Fotopage entry
bujang senang
Ujie Alwan
Latest entry:::Isyraf Daniel~6mths::
Intro... Isyraf Milestones: * Dah pandai meniarap since umur dia 4 mths * Pemurah dengan senyuman :-D * Suka berguling ;-) * Tgh practice angakt badan...nk merangkak 8-) * Suka memasukkan benda dlm mulut..gatal gusi kot! ;-) * Suka bergurau especially dengan abang dia :-D :wave: View this Fotopage entry
done!
Norshella Khairi
Latest entry:Selamat Hari Raya. Maaf Zahir dan Batin
Assalammualaikum all mommies and babies... Harap x terlewat nak ucap Selamat Hari Raya, Maaf Zahir & Batin... ;-) Ni jelah gambar yang sempat di upload buat masa nih... :-D Gambar diambil ketika raya pertama di KL, umah mak mentua shella... :-) View this Fotopage entry
1 tahun setgh
tety aka mamadanial
Latest entry:gambar-gambar dahulu kala @ March 2007
View this Fotopage entry
Rafizah Ramli
Latest entry:WET WORLD SHAH ALAM
last School holidays hubby punya niece's datang rumah so boring tak buat apa hubby ajak la pi Wet World Mandi manda bring my 2 heroes sekali....balik tu esoknya demam anak2 ku ;-) ;-) View this Fotopage entry
tengah panas
hazira hamzah
Latest entry:Dari Jauh Kami Pohon Maaf..
This is our fourth raya di 'perantauan' ( probably the seventh for me :-D )...and this is our first raya without Tok Wan Afia around. Definately Tok Wan is having wonderful time with families back home. It is unbeliavable, but true :-D I finally manage to reason my mind in cooking nasi dagang for the first day of Eid. Definately because we missed Tok Wan Afia so much, and we are craving badly on her nasi dagang, and to wait for another year (probably) for Tok Wan to come, its totally u... View this Fotopage entry
Whosshhhhhhhh
Normalia Ahmad
Latest entry:KLCC outing day..
[b]This is the day. Mama n Papa bring me to KLCC. Lepak at mamak for tea and i ate roti canai.. uhuhuhuhu..can wait to see what KLCC is.. since i was born until now, never been there.. rasa cam nak mandi je.. tapi mama pulak tak bawak baju salin.. main buaian.. mama janji next month nak bawak pegi sunway lagoon.. my 1st birhtday is coming.. can't wait... View this Fotopage entry
balik umah nenek.. penat ni.. tapi dah mandi dah..
Nora Far est
View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016